• Nr. 1 webshop van de Benelux
  • Hoge klanttevredenheid
  • Korting bij directe betaling
  • Duurzame productie

Overzicht bestelling

Winkelmand0
alle shops
TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl StraatmeubilairKopen.nl RookvrijTerrein.nl BuurtPreventiebord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl Wegvakmarkering.nl

Wegmarkering en belijning

Snel, duidelijk en vakkundig aangebracht door onze specialisten

Duidelijke wegmarkering en belijning is onmisbaar in en rondom bedrijven, bij parkeergelegenheden, sportvelden en natuurlijk op de openbare weg. Bij Wegvakmarkering.nl zijn we gespecialiseerd in het aanbrengen en verwijderen van alle soorten wegmarkingen. Hiervoor gebruiken we uitsluitend materieel en materiaal van de hoogste kwaliteit en voeren we de werkzaamheden uit in nauw contact met de eindklant. 

Je kunt bij ons alle 'standaard' markeringen en werkzaamheden eenvoudig bestellen via onze webshop. Denk hierbij aan strekkende meters belijning, symbolen, teksten en nog veel meer. De prijzen zullen op basis van volume automatisch aanpassen zodat je altijd verzekerd bent van de beste prijs en kwaliteit! Heb je wegmarkering op maat nodig en kom je er met de standaard producten niet uit? Laat ons dit dan weten onderaan deze pagina en vraag een offerte aan. 

Toepassingsgebieden wegmarkering en belijning

Wegmarkering en belijning komt voor in vele soorten en maten. Waar je ook wegmarkering of belijning voor nodig hebt, onze specialisten komen dit voor je aanbrengen op locatie, met als doel om de gebruikers in goede "banen" te leiden. Ook zal dit automatisch de veiligheid rondom de faciliteit(en) verhogen. Onze specialismen kunnen we onderverdelen in onderstaande toepassingsgebieden:

  • Parkeerterreinen en parkeergarages
  • Elektrisch opladen
  • Magazijnen en productiehallen
  • School- en speelterreinen
  • Rookvrije terreinen

Klik op één van onderstaande buttons om rechtstreeks naar de categorie te gaan

Of klik hier voor alle categorieën

Ondergrond, materiaal en levensduur

We werken bij het aanbrengen van wegmarkering en belijning met verschillende soorten wegenverf, zodat we een zo lang mogelijke levensduur voor alle soorten ondergronden kunnen garanderen. Veelgebruikte wegenverven zijn acrylaat wegenverf, 2-componenten wegenverf of watergedragen wegenverf. De levensduur van deze verschillende soorten is natuurlijk afhankelijk van de gebruikersintensiteit, maar met onze producten, duurzame materieel en professionele manier van aanbrengen is een levensduur van 2 tot 3 jaar gegarandeerd bij gebruik van wegenverf.

Het aanbrengen van wegenverf kan op verschillende manieren. Vanzelfsprekend kan de wegenverf worden aangebracht met een kwast, maar ook gespoten met verschillend materieel met de juiste samenstelling verdunner en/of verharder. Wegenverf dient daarnaast -bij voorkeur- met droog en relatief warm weer aangebracht te worden. 

Voorbehandeling en reiniging

Het voorbehandelen en reinigen van de ondergrond is van belang voor een optimale slijtvastheid en levensduur van de wegmarkering en/of belijning. Vanzelfsprekend is dit niet nodig bij aanbrengen van wegmarkering op een nieuwe(re) ondergrond, maar bij ondergronden welke er soms al jaren of zelfs tientallen jaren liggen is dit zelfs een noodzaak. Misschien moet de oude markering eerst verwijderd worden of zit er veel teer, vet of olie op delen van de ondergrond. Ook dit deel verzorgen we graag en doen we in eigen beheer. Van eenvoudig ontvetten, tot intensief schuren of aanstralen. 

Thermoplast wegmarkeringen

Thermoplast markeringen moeten op voorhand geproduceerd worden en zijn vervaardigd uit een samenstelling van kunststof en hars. Hierdoor is thermoplast ook bij uitstek geschikt voor meerkleurige of zelfs full-colour symbolen of afbeeldingen. Thermoplast markering dient op de ondergrond gebrand te worden waardoor het product zal smelten en daarmee op de ondergrond zal hechten. Thermoplast markeringen kunnen het hele jaar aangebracht worden, ongeacht het weer en de temperatuur en heeft een levensduur tot wel 6 jaar.

Wegmarkering en belijning op maat

Het kan natuurlijk  voorkomen dat een aanvraag of de benodigde wegmarkering te complex is om te bestellen via onze webshop. In geval van dergelijk 'maatwerk' kun je eenvoudig via onderstaand formulier een op maat gemaakte prijsopgave aanvragen. Onze offerte ontvang je vaak dezelfde dag nog! Bij het invullen van de gevraagde gegevens is het van belang dat we een duidelijke plattegrond en foto's van de ondergrond(en) ontvangen. Hiermee voorkomen we mutaties in een later traject en krijg je gelijk een correcte prijsopgave!

Offerte aanvragen voor maatwerk wegmarkering

Stuur een duidelijke plattegrond en foto's van de ondergrond mee (max. 10 Mb).

Vloer- en wegmarkering