• De specialist op gebied van wegmarkering en belijning
 • Korting bij directe betaling
 • Hoge klanttevredenheid
 • Stevig, duurzaam en weersbestendig
 • Topkwaliteit wegmarkering voor elk terrein

Vloermarkeringstapes

Informatie: Vloermarkeringstapes

Veiligheid is de eerste en belangrijkste eigenschap van markeringstape. Het grove korreloppervlak zorgt voor een uitstekende grip, zelfs onder natte of gladde omstandigheden. Hierdoor worden uitglijd- en valincidenten aanzienlijk verminderd, waardoor een veiligere omgeving ontstaat voor zowel werknemers, klanten als bezoekers. Daarnaast biedt veiligheidstape duurzaamheid die lang meegaat. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage en schade, zelfs bij intensief gebruik. Of het nu binnen of buiten wordt toegepast, de tape behoudt zijn anti-slip eigenschappen en blijft betrouwbaar, zelfs onder zware omstandigheden. Een van de voordelen van vloer markeringstape is de eenvoudige installatie. Het kan moeiteloos worden aangebracht op verschillende ondergronden, zoals beton, hout, tegels en nog veel meer. Met een zelfklevende achterkant is het simpelweg een kwestie van het verwijderen van de beschermfolie en het stevig aanbrengen op het gewenste oppervlak. Geen gedoe, geen extra gereedschap, gewoon snel en gemakkelijk. Waterbestendigheid is een andere belangrijke eigenschap van onze vloertape. Het is bestand tegen vocht, waardoor het zijn anti-slip werking behoudt, zelfs in natte omgevingen. Dit maakt het ideaal voor toepassingen in keukens, badkamers, bij het zwembad of buitenshuis waar blootstelling aan water en vocht onvermijdelijk is.

Door vloermarkeringstape te gebruiken, kunnen bedrijven en instellingen voldoen aan de vereisten voor veiligheid op de werkvloer. Het minimaliseert het risico op ongelukken, beschermt werknemers en bezoekers, en helpt de algehele veiligheidscultuur te bevorderen. Bovendien draagt het bij aan de naleving van wettelijke voorschriften en normen met betrekking tot veiligheid op de werkvloer. Naast het waarborgen van veiligheid, biedt anti-slip vloertape ook aanzienlijke voordelen op het gebied van duurzaamheid. De tape is bestand tegen slijtage en kan jarenlang meegaan zonder zijn functionaliteit te verliezen. Dit betekent dat het een kosteneffectieve investering is op de lange termijn, omdat het niet vaak vervangen hoeft te worden. Bovendien is het bestand tegen chemicaliën, oliën en andere stoffen die vaak voorkomen in industriële omgevingen, waardoor de duurzaamheid en prestaties worden gewaarborgd. Een ander voordeel van markerings tape is de veelzijdigheid ervan. Het kan worden gebruikt op verschillende oppervlakken, waaronder beton, hout, tegels, metaal en nog veel meer. Of het nu in fabrieken, magazijnen, winkelcentra, scholen, ziekenhuizen of openbare gebouwen is, de tape kan worden toegepast waar extra grip en veiligheid nodig zijn. Bovendien kan het eenvoudig worden verwijderd zonder sporen achter te laten, waardoor het een flexibele en tijdelijke oplossing is indien nodig. Een belangrijk aspect van anti-slip vloertape is de verbetering van de zichtbaarheid. De felle kleuren, zoals rood, blauw of oranje, trekken de aandacht en maken mensen bewust van potentiële gevaren. Dit draagt bij aan het creëren van een veilige omgeving en helpt ongelukken te voorkomen. Bovendien kunnen de verschillende kleuren van de tape worden gebruikt om zones en markeringen aan te geven, waardoor de organisatie en efficiëntie op de werkvloer worden bevorderd.

Samenvattend biedt vloermarkeringstape een reeks voordelen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid. Het voorkomt ongevallen door de grip te verbeteren, verbetert de zichtbaarheid en draagt bij aan een veilige werkomgeving. Daarnaast is het duurzaam, eenvoudig aan te brengen en waterbestendig, waardoor het geschikt is voor diverse toepassingen en omgevingen. Of het nu gaat om het markeren van looppaden, het veiligstellen van trappen of het creëren van duidelijke zones, anti-slip vloertape is een betrouwbare keuze voor veiligheidsbewuste organisaties.

Als je op zoek bent naar hoogwaardige vloertape die voldoet aan de strengste normen en kwaliteitseisen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan anti-slip vloertape van hoge kwaliteit, geschikt voor diverse toepassingen en omgevingen.

 • iDeal
 • Visa
 • Mastercard
 • American Express
 • Bancontact Mister Cash
 • PayPal
 • betaling achteraf is mogelijkbetaling achteraf is mogelijk

Wegvakmarkering.nl is onderdeel van TrafficSupply

TrafficSupply is dé grootste online aanbieder van verkeers-, tekst- en informatieborden en meer dan 10.000 verkeersgerelateerde producten. TrafficSupply bestaat uit meerdere webshopconcepten, onder te verdelen in Traffic, Parking en Safety. Bij ons koop je zowel verkeersborden met de daarbij behorende beugels en verkeersbordpalen, oplaadpalen voor elektrische auto’s, wegmarkeringen rondom parkeerterreinen maar ook diverse veiligheidsproducten voor de industrie en duurzaam straatmeubilair met een mooi design.

Klantbeoordelingen

feedbackcompany stars feedbackcompany logo Bekijk onze 4700 reviews

Ontvanger prestigieuze ondernemersprijs

Ontvanger prestigieuze ondernemersprijs FD Gazelle
alle shops