• De specialist op gebied van wegmarkering en belijning
 • Korting bij directe betaling
 • Hoge klanttevredenheid
 • Stevig, duurzaam en weersbestendig
 • Topkwaliteit wegmarkering voor elk terrein

Referenties | Uitgevoerde projecten wegmarkering

Verkeerspleintje op schoolplein basisschool.

TrafficSuppy biedt ook maatwerk als het gaat om het inrichten en markeren van verkeerspleintjes op schoolpleinen. Dit project bij een basisschool in Zwolle is geheel op locatie uitgevoerd aan de hand van een vooraf verstrekte grove schets. Deze markering is uitgevoerd in koudplast i.v.m. een langere levensduur en kortere droogtijd ten opzichte van wegenverf.

Wegmarkering parkeerplaatsen laadplein Kia Nederland.

TrafficSuppy heeft bij Kia Nederland diverse wegmarkeringen aangebracht. Deze opvallende blauwe parkeervakken met E-laad symbool, dienen ter verduidelijking en herkenbaarheid van de laadpalen op dit laadplein.

Voetgangersbelijning en wegmarkering rondom bedrijfspand.

Veiligheidsverhogende wegmarkering en belijning voor voetgangers rondom bedrijfspand. Veilige looproutes voor voetgangers voorkomen gevaarlijke situaties met heftrucks en overige voertuigen.

Wegmarkering parkeervakken elektrische auto's
Frank Vaneman Automotive.

TrafficSuppy heeft bij Frank Vaneman Automotive diverse wegmarkeringen aangebracht. Deze wegmarkeringen zijn aangebracht op de parkeervakken welke voorzien zijn van een laadpaal, en zijn herkenbaar uitgevoerd in een groen witte kleurstelling met een duidelijk custom-made symbool met daarin het logo van de eindklant verwerkt. Daarnaast zijn de verschillende parkeerplaatsen ook voorzien van nummering.

Belijning en grondmarkering productiehallen en magazijnen.

In opdracht van Ammega heeft TrafficSupply gefaseerd diverse productiehallen en magazijnen voorzien van voetgangersbelijning, met als doel de veiligheid van personeel en bezoekers te verhogen. Daarbij is eerst de oude markering verwijderd en vervolgens de ondergrond gereinigd en opgeschuurd.

Laadpaal markering parkeervakken
Ziekenhuis Gelderse Vallei.

In opdracht van Croonwolter&dros heeft TrafficSuppy bij ziekenhuis Gelderse Vallei diverse markeringen aangebracht. Deze wegmarkeringen zijn aangebracht op de parkeervakken welke voorzien zijn van een laadpaal, en zijn herkenbaar uitgevoerd in een groen witte kleurstelling met een duidelijk laadpunt symbool.

E-laad parkeervakken parkeergarage Millennium Tower A'dam

Groene parkeervakken inclusief E-laad logo, belijning en vaknummering. In verband met de gecoate vloer is deze eerst voorbehandeld en opgeschuurd zodat de hechting optimaal is. Er is gekozen voor een specifieke rustige kleur groen.

Voetgangersbelijning in magazijn en/of werkplaats

Veiligheidsverhogende wegmarkering en belijning voor in magazijnen en/of werkplaatsen. Creëer veilige looproutes voor voetgangers en voorkom gevaarlijke situaties met heftrucks en overige voertuigen.

Veiligheidsverhogende markering en belijning

Koninklijke Nedschroef Holding B.V.
Wegmarkering project in opdracht van Nedschroef. Het ontwerpen en uitvoeren van veilige looppaden voetgangers rondom de verschillende faciliteiten. Extra opvallende groene looppaden met witte belijning, zebrapaden en symbolen. 

Wegmarkering logo's entree bedrijventerrein.

In opdracht van eL-Tec heeft TrafficSupply op diverse locaties het bedrijfslogo aangebracht als wegmarkering in verband met de herkenbaarheid voor klanten, bezoekers en leveranciers. Een mooi en herkenbaar visitekaartje! Daarnaast zijn hier ook diverse parkeervakken aangebracht voor elektrische voertuigen.

Rookvrije terreinen wegmarkering.

In opdracht van ENGIE een groot aantal vestigingen en buitenterreinen van ABN Amro voorzien van 'rookvrije terrein' wegmarkering. Naast de wegmarkering produceren, leveren en plaatsen wij ook de bijbehorende 'Rookvrije Generatie' informatieborden en tegels.

E-laad parkeervakken wegmarkering.

In opdracht van Ruigrok Nederland hebben we bij het hoofdkantoor van KLM een groot aantal parkeervakken bij laadpunten gemarkeerd. Het gaat hier om de herkenbare groene parkeervakken met E-laad symbool. Naast de wegmarkering hebben we ook de bijbehorende verkeersborden met palen en beugels geleverd en geplaatst.

 • iDeal
 • Visa
 • Mastercard
 • American Express
 • Bancontact Mister Cash
 • PayPal
 • betaling achteraf is mogelijkbetaling achteraf is mogelijk

Wegvakmarkering.nl is onderdeel van TrafficSupply

TrafficSupply is dé grootste online aanbieder van verkeers-, tekst- en informatieborden en meer dan 10.000 verkeersgerelateerde producten. TrafficSupply bestaat uit meerdere webshopconcepten, onder te verdelen in Traffic, Parking en Safety. Bij ons koop je zowel verkeersborden met de daarbij behorende beugels en verkeersbordpalen, oplaadpalen voor elektrische auto’s, wegmarkeringen rondom parkeerterreinen maar ook diverse veiligheidsproducten voor de industrie en duurzaam straatmeubilair met een mooi design.

Klantbeoordelingen

feedbackcompany stars feedbackcompany logo Bekijk onze 4536 reviews

Ontvanger prestigieuze ondernemersprijs

Ontvanger prestigieuze ondernemersprijs FD Gazelle
alle shops