• Nr. 1 webshop van de Benelux
  • Hoge klanttevredenheid
  • Korting bij directe betaling
  • Duurzame productie

Overzicht bestelling

Winkelmand0
alle shops
TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl StraatmeubilairKopen.nl RookvrijTerrein.nl BuurtPreventiebord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl Wegvakmarkering.nl Spoorwegbord.nl

Referenties | Uitgevoerde projecten wegmarkering

E-laad parkeervakken parkeergarage Millennium Tower A'dam

Groene parkeervakken inclusief E-laad logo, belijning en vaknummering. In verband met de gecoate vloer is deze eerst voorbehandeld en opgeschuurd zodat de hechting optimaal is. Er is gekozen voor een specifieke rustige kleur groen.

Voetgangersbelijning in magazijn en/of werkplaats

Veiligheidsverhogende wegmarkering en belijning voor in magazijnen en/of werkplaatsen. Creëer veilige looproutes voor voetgangers en voorkom gevaarlijke situaties met heftrucks en overige voertuigen.

Veiligheidsverhogende markering en belijning

Koninklijke Nedschroef Holding B.V.
Wegmarkering project in opdracht van Nedschroef. Het ontwerpen en uitvoeren van veilige looppaden voetgangers rondom de verschillende faciliteiten. Extra opvallende groene looppaden met witte belijning, zebrapaden en symbolen. 

Wegmarkering logo's entree bedrijventerrein

eL-Tec Elektrotechnologie B.V.
In opdracht van eL-Tec hebben we op diverse locaties locaties het bedrijfslogo aangebracht als wegmarkering in verband met de herkenbaarheid voor klanten, bezoekers en leveranciers. Een mooi en herkenbaar visitekaartje! Daarnaast hebben we hier ook enkele parkeervakken aangebracht voor elektrische voertuigen

Rookvrije terreinen wegmarkering

ENGIE Services West BV
In opdracht van ENGIE een groot aantal vestigingen en buitenterreinen van ABN Amro voorzien van 'rookvrije terrein' wegmarkering. Naast de wegmarkering produceren, leveren en plaatsen wij ook de bijbehorende 'Rookvrije Generatie' informatieborden en tegels.

E-laad parkeervakken wegmarkering

Ruigrok Nederland
In opdracht van Ruigrok Nederland hebben we bij het hoofdkantoor van KLM een groot aantal parkeervakken bij laadpunten gemarkeerd. Het gaat hier om de herkenbare groene parkeervakken met E-laad symbool. Naast de wegmarkering hebben we ook de bijbehorende verkeersborden met palen en beugels geleverd en geplaatst.