• De specialist op gebied van wegmarkering en belijning
 • Korting bij directe betaling
 • Hoge klanttevredenheid
 • Stevig, duurzaam en weersbestendig
 • Topkwaliteit wegmarkering voor elk terrein

Sjablonen wegmarkering

Spuitmal laten maken

Bij ons laat je eenvoudig jouw eigen spuitmallen maken zodat markeringen aanbrengen op de weg, grond of muur een eenvoudig kluisje wordt. Onze spuitmallen met sjablonen zijn gemaakt van duurzaam 5mm dik PVC en zijn verkrijgbaar in verschillende maten vanaf 400x400mm. Dit betekent dat je gemakkelijk de gewenste grootte kunt kiezen die bij jouw project past. Onze sjablonen zijn eenvoudig in gebruik en zorgen voor nauwkeurige en professionele resultaten.

Voordelen van zelf aanbrengen wegmarkering

Bij het zelf aanbrengen van markeringen op de grond, weg of muur zijn spuitmallen onmisbaar. Het gebruik van sjablonen en spuitmallen voor het aanbrengen van wegmarkering biedt verschillende voordelen voor jouw als eindgebruiker:
- Het gebruik van sjablonen en spuitmallen is zeer eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Het is niet nodig om een professionele wegmarkeringsexpert te zijn om professionele resultaten te behalen. De sjablonen zijn zo ontworpen dat zelfs een onervaren persoon gemakkelijk en snel nauwkeurige markeringen kan aanbrengen.
- Sjablonen en spuitmallen bieden een zeer nauwkeurige en consistente manier om markeringen aan te brengen. Dit betekent dat je niet hoeft te gissen of te improviseren bij het aanbrengen van de markeringen. De sjablonen en spuitmallen garanderen dat de markeringen altijd dezelfde grootte, vorm en plaatsing hebben, wat zorgt voor een uniforme uitstraling van de wegmarkeringen.
- Tot slot bieden onze sjablonen en spuitmallen een kosteneffectieve manier om wegmarkeringen aan te brengen. Het is niet nodig om een professionele wegmarkeringsexpert in te huren, waardoor de kosten aanzienlijk worden verlaagd. Bovendien kunnen sjablonen en spuitmallen hergebruikt worden, waardoor er geen extra kosten zijn voor het aanschaffen van nieuwe sjablonen of spuitmallen voor elk project.

Spuitmallen cijfers en letters

Slablonen in spuitmallen zijn veelvoorkomend. Zo heb je voor bijna elke situatie wel een geschikte spuitmal met een relevant sjabloon. In veel situaties heb je echter ook behoefte aan flexibiliteit door letters, cijfers of teksten toe te passen. Daarvoor hebben we een letter en cijferset in ons assortiment. 
Dit betreft een set van 34 mallen die alle letters uit het alfabet bevat (24) en de cijfers 0 t/m 9 (10). Hiermee kun je alle mogelijke teksten en combinaties maken/samenstellen!

Bestel jouw spuitmallen met sjablonen online!

 

 • iDeal
 • Visa
 • Mastercard
 • American Express
 • Bancontact Mister Cash
 • PayPal
 • betaling achteraf is mogelijkbetaling achteraf is mogelijk

Wegvakmarkering.nl is onderdeel van TrafficSupply

TrafficSupply is dé grootste online aanbieder van verkeers-, tekst- en informatieborden en meer dan 10.000 verkeersgerelateerde producten. TrafficSupply bestaat uit meerdere webshopconcepten, onder te verdelen in Traffic, Parking en Safety. Bij ons koop je zowel verkeersborden met de daarbij behorende beugels en verkeersbordpalen, oplaadpalen voor elektrische auto’s, wegmarkeringen rondom parkeerterreinen maar ook diverse veiligheidsproducten voor de industrie en duurzaam straatmeubilair met een mooi design.

Klantbeoordelingen

feedbackcompany stars feedbackcompany logo Bekijk onze 4536 reviews

Ontvanger prestigieuze ondernemersprijs

Ontvanger prestigieuze ondernemersprijs FD Gazelle
alle shops