• De specialist op gebied van wegmarkering en belijning
 • Korting bij directe betaling
 • Hoge klanttevredenheid
 • Stevig, duurzaam en weersbestendig
 • Topkwaliteit wegmarkering voor elk terrein

Oplaadpunt elektrische voertuigen

Wegmarkering parkeervak elektrische auto's

Door parkeervakken met oplaadpunten voor elektrische voertuigen te voorzien van opvallende wegmarkering met symbolen, wordt de toegankelijkheid, het gebruiksgemak en de zichtbaarheid van de beschikbare laadpalen op een terrein verbeterd. Bovendien is de wegmarkering een uitstekende aanvulling op verkeersborden, zoals parkeerborden elektrische voertuigen. Andere voordelen zijn:

Duidelijke herkenbaarheid
Opvallende wegmarkeringen met symbolen zorgen ervoor dat EV-parkeerplaatsen gemakkelijk te herkennen zijn voor bestuurders van elektrische voertuigen. Dit helpt hen snel en efficiënt een geschikte parkeerplaats met oplaadmogelijkheid te vinden.

Voorkomen van misbruik
Heldere en opvallende markeringen helpen voorkomen dat bestuurders van niet-elektrische voertuigen per ongeluk of opzettelijk parkeren op parkeerplaatsen die exclusief bedoeld zijn voor het opladen van elektrische voertuigen. Dit zorgt ervoor dat de oplaadinfrastructuur toegankelijk blijft voor degenen die het echt nodig hebben.

Ondersteuning van duurzaamheid
Duidelijke markeringen voor EV-oplaadpunten benadrukken het belang van duurzaamheid en groene initiatieven. Dit kan bijdragen aan het verhogen van het bewustzijn over elektrisch rijden en het stimuleren van de adoptie van elektrische voertuigen.

Naleving van regelgeving
In sommige gevallen kan het wettelijk verplicht zijn om parkeervakken voor elektrische voertuigen duidelijk te markeren met symbolen. Het gebruik van opvallende markeringen is een goede ondersteuning op rechtsgeldige verkeersborden en helpt te voldoen aan deze regelgeving en voorkomt mogelijke boetes of sancties.

Esthetiek en professionaliteit
Het gebruik van heldere en goed ontworpen markeringen met symbolen voor EV-oplaadpunten draagt bij aan de algehele esthetiek en professionaliteit van een parkeerterrein of bedrijventerrein. Dit kan een positieve indruk geven op bezoekers, klanten en werknemers en het imago van een bedrijf of locatie versterken.

Wegvakmarkering.nl: De specialist in wegmarkering en belijning

Als specialist op het gebied van wegmarkering en belijning op parkeerplaatsen en eigen terrein begrijpen wij hoe cruciaal het is om parkeervakken voor laadpalen op de juiste manier te markeren en presenteren. Waarom kiezen voor Wegvakmarkering.nl:

 1. Ervaring en expertise: Met jarenlange ervaring in het markeren van parkeerplaatsen en buitenterreinen hebben we de kennis en vaardigheden om jouw wegmarkering en/of belijning project effectief en professioneel aan te pakken. Ons team van specialisten is op de hoogte van de laatste technieken en richtlijnen op het gebied van wegmarkering en belijning.
 2. Maatwerkoplossingen: Wij begrijpen dat elk project uniek is en streven ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan jouw specifieke behoeften en wensen voldoen. Of je nu kiest voor standaardmarkeringen of gepersonaliseerde markeringen met unieke bedrijfskleuren en logo, wij zorgen voor een oplossing die perfect past bij jouw situatie.
 3. Duurzame en hoogwaardige materialen: Wij gebruiken uitsluitend duurzame en hoogwaardige materialen voor onze markeringen en belijning. Dit betekent dat jouw parkeervakken voor elektrische voertuigen lang meegaan en bestand zijn tegen slijtage en weersinvloeden. 
 4. Veiligheid en regelgeving: Veiligheid is een topprioriteit voor ons. We zorgen ervoor dat onze markeringen en belijning voldoen aan alle geldende veiligheidsnormen en -voorschriften. Dit garandeert de veiligheid van de gebruikers van uw parkeerplaats.
 5. Klanttevredenheid: Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. Klanten beoordelen ons met een 9.3 op basis van meer dan 4500 onafhankelijke reviews! We werken nauw samen om ervoor te zorgen dat jouw project voldoet aan de verwachtingen en vereisten. We zijn beschikbaar voor vragen en ondersteuning, zowel tijdens als na de voltooiing van het project.
 6. Snelle en efficiënte service: We begrijpen dat tijd van essentieel belang is, vooral bij het implementeren van laadoplossingen, waarbij de markering in de vorm van wegmarkering of verkeersborden vaak de laatste fase voor oplevering zijn. Ons team is erop gericht om jouw project snel en efficiënt uit te voeren, zonder concessies te doen aan kwaliteit en aandacht voor detail.
 7. Goede prijs-kwaliteitverhouding: Wij bieden concurrerende prijzen zonder concessies te doen aan de kwaliteit van ons werk en de materialen die we gebruiken. Je kunt erop vertrouwen dat je een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding krijgt voor jouw investering in het markeren van parkeervakken voor elektrische voertuigen.
 8. Uitgebreide garantie en onderhoud: Wij garanderen een jarenlange levensduur op door ons uitgevoerde wegmarkering, dankzij de hoogwaardige materialen die we toepassen. Daarnaast zijn we beschikbaar voor onderhoud en herstelwerkzaamheden indien nodig, zodat je altijd verzekerd bent van een goed onderhouden en veilig buitenterrein.

Kortom, door te kiezen voor Wegvakmarkering.nl voor de markering en belijning van jouw EV-laadpunt parkeervakken, investeert je in ervaring, expertise, kwaliteit en duurzaamheid. Ons team van specialisten staat klaar om samen met jou een op maat gemaakt project te realiseren dat voldoet aan al jouw wensen en behoeften, met als doel het creëren van een veilige, aantrekkelijke en efficiënte parkeeromgeving voor onder andere elektrische voertuigen.

 • iDeal
 • Visa
 • Mastercard
 • American Express
 • Bancontact Mister Cash
 • PayPal
 • betaling achteraf is mogelijkbetaling achteraf is mogelijk

Wegvakmarkering.nl is onderdeel van TrafficSupply

TrafficSupply is dé grootste online aanbieder van verkeers-, tekst- en informatieborden en meer dan 10.000 verkeersgerelateerde producten. TrafficSupply bestaat uit meerdere webshopconcepten, onder te verdelen in Traffic, Parking en Safety. Bij ons koop je zowel verkeersborden met de daarbij behorende beugels en verkeersbordpalen, oplaadpalen voor elektrische auto’s, wegmarkeringen rondom parkeerterreinen maar ook diverse veiligheidsproducten voor de industrie en duurzaam straatmeubilair met een mooi design.

Klantbeoordelingen

feedbackcompany stars feedbackcompany logo Bekijk onze 4723 reviews

Ontvanger prestigieuze ondernemersprijs

Ontvanger prestigieuze ondernemersprijs FD Gazelle
alle shops