• De specialist op gebied van wegmarkering en belijning
 • Korting bij directe betaling
 • Hoge klanttevredenheid
 • Stevig, duurzaam en weersbestendig
 • Topkwaliteit wegmarkering voor elk terrein

Parkeren

Voorbehandeling ondergrond

De eerste stap in het proces is een grondige reiniging van de ondergrond. Het is cruciaal dat de ondergrond vrij is van vuil, olie en losse deeltjes om de hechting van de wegenverf of het koudplast te garanderen. Nadat de ondergrond is voorbereid, brengen onze professionals de gekozen markeringen aan. De exacte parkeervak afmeting en de specifieke wegmarkeringen worden volgens de geldende voorschriften en jouw wensen aangebracht. Binnen 2-3 weken na jouw opdracht zijn de werkzaamheden doorgaans voltooid. We begrijpen dat tijd van essentieel belang is, en daarom zetten we ons in om een snelle en betrouwbare service te leveren zonder in te boeten aan kwaliteit.

Eenvoudig Online Bestellen

Bij Wegvakmarkering.nl maken we het je gemakkelijk om de gewenste wegmarkering en belijning te bestellen. Selecteer simpelweg het aantal strekkende meters, de kleur, de lijndikte en het type materiaal - koudplast of wegenverf - en laat ons de rest doen. Heb je specifieke wensen of ben je niet zeker welke opties het beste passen bij jouw behoeften? Geen probleem. Neem contact op met onze deskundige medewerkers voor advies. We zijn meer dan bereid om je te helpen met het maken van de juiste keuzes. 

Bij Wegvakmarkering.nl weten we dat elk project uniek is. Daarom staan we altijd klaar om een offerte op maat te maken. Ongeacht of je een klein bedrijf met een eenvoudige parkeerplaats of een groot bedrijventerrein hebt, we hebben de expertise en ervaring om een plan te maken dat aansluit op jouw behoeften.
Op onze informatieve pagina over vloer- en wegmarkering kun je het aanvraagformulier invullen voor een offerte. Je kunt ons natuurlijk ook rechtstreeks mailen of bellen!

Belijning parkeervakken en/of wegen koop je bij Wegvakmarkering.nl

Of je nu een bedrijf met een bedrijventerrein en/of parkeerplaats bent of een VvE, de professionals bij Wegvakmarkering.nl staan klaar om je van dienst te zijn. We begrijpen dat een goed georganiseerde parkeerplaats of een duidelijk gemarkeerd wegdek een cruciale rol speelt in de veiligheid en functionaliteit van jouw eigendom. Met onze belijning voor wegen en parkeervakken kunnen we je helpen om een veilige en overzichtelijke omgeving te creëren. Ons doel is om je een kwalitatief hoogwaardige, professionele service te bieden, met een snelle doorlooptijd en een hoge mate van klanttevredenheid. We gebruiken de beste materialen voor de klus, zoals 2-componenten wegenverf en koudplast, om ervoor te zorgen dat de markeringen duurzaam en slijtvast zijn.

In een tijd waarin het beheer van de ruimte en de veiligheid van het verkeer van cruciaal belang is, biedt Wegvakmarkering.nl je een complete oplossing voor al je behoeften op het gebied van wegmarkering en belijning. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we je kunnen helpen om jouw terrein functioneler en veiliger te maken. Vergeet niet: een goede wegmarkering is niet alleen een teken van professionaliteit, maar draagt ook bij aan de veiligheid en de efficiëntie van je bedrijf of VvE. Laat Wegvakmarkering.nl je gids zijn op weg naar een beter gemarkeerd en veiliger terrein.

Belijning van wegen en parkeervakken, exacte parkeervak afmeting, gebruik van kwalitatieve wegenverf of koudplast na een grondige reiniging, en snelle service na jouw opdracht - bij ons vind je het allemaal. Bestel vandaag nog jouw wegmarkering en belijning bij Wegvakmarkering.nl!


 

 • iDeal
 • Visa
 • Mastercard
 • American Express
 • Bancontact Mister Cash
 • PayPal
 • betaling achteraf is mogelijkbetaling achteraf is mogelijk

Wegvakmarkering.nl is onderdeel van TrafficSupply

TrafficSupply is dé grootste online aanbieder van verkeers-, tekst- en informatieborden en meer dan 10.000 verkeersgerelateerde producten. TrafficSupply bestaat uit meerdere webshopconcepten, onder te verdelen in Traffic, Parking en Safety. Bij ons koop je zowel verkeersborden met de daarbij behorende beugels en verkeersbordpalen, oplaadpalen voor elektrische auto’s, wegmarkeringen rondom parkeerterreinen maar ook diverse veiligheidsproducten voor de industrie en duurzaam straatmeubilair met een mooi design.

Klantbeoordelingen

feedbackcompany stars feedbackcompany logo Bekijk onze 4723 reviews

Ontvanger prestigieuze ondernemersprijs

Ontvanger prestigieuze ondernemersprijs FD Gazelle
alle shops